Pakar UPM tambahbaik program Usahawantani - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
SERDANG, 29 Jan – Pakar Universiti Putra Malaysia (UPM) menambahbaik pelaksanaan program inkubasi usahawantaninya dengan enam pilihan modul berbanding tiga pada tahun lepas.