Profesor Ir. Dr. Mohd Sapuan Salit menang Khwarizmi International Award - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (Universiti Putra Malaysia, 2013)
TEHERAN, 5 Feb - Profesor Ir. Dr. Mohd Sapuan Salit memenangi Khwarizmi International Award (kategori antarabangsa) kerana pencapaian projek-projek penyelidikannya.