Rancangan manusia hanya ilusi - Mingguan Malaysia, (2012)
HARl ini genaplah 30 tahun aku masuk dunia pekerjaan. Pada 1 julai 1982, aku melangkah tangga pejabat Utusan Melayu di Jalan Chan Sow Lin, Kuala Lumpur untuk melaporkan diri sebagai pemberita am.