Trend artis zaman siber - Berita Harian , Nor Hatina Shuib dan Fatin (2012)
Evolusi teknologi maklumat dan komunikasi (lCT) menyaksikan karyawan seni memanfaatkan media baru sebagai medium merapatkan hubungan dengan peminat.