506 pelajar sertai Kejohanan Waja Diri Seni Silat Cekak Hanafi - Utusan Malaysia, Zaini Husin (2012)
KUALA LUMPUR 8 Julai - Seramai 506 pelajar menyertai Kejohanan Waja Diri Nasional Persatuan Seni Silat Cekak Hanafi kali ke-15 anjuran Universiti Putra Malaysia (UPM),baru-baru ini.