Pakar Haruman mini - Harian Metro, Aniza Zainudin (2012)
REKAAN botol kacanya comel bersaiz kecil, penutup diukir kreatif, aroma disukai ramai dan jenamanya sudah pasti dikenali seluruh dunia. Seperti 'ibunya', minyak wangi mini memiliki sifat dan ciri yang sama, perbezaan hanya pada saiz dan isi kandungannya.