UUM raih emas Taman Universiti Floria 2012 - Mengguan Malaysia (2012)
PUTRAJAYA 7 Julai - Konsep taman bunga romantik oleh Universiti Utara Malaysia (UUM)berjaya mencuri tumpuan juri sekali gus menerima anugerah emas dalam pertandingan Taman Universiti yang dianjurkan sempena Festival Bunga dan Taman Putrajaya (Floria 2012).