Adnan ganti Ahmad Phesal - Berita Harian (2012)
Kuala Lumpur: Timbalan Ketua Setiausaha (Pengurusan) Kementerian Wilayah Persekutuan dan Kesejahteraan Bandar, Datuk Adnan Md Ikshan (kanan) dilantik Ketua Setiausaha kementerian itu mulai 18 Julai ini.