ECPhage atasi jangkitan E Coli pada Ayam - Berita Harian , Lum Chee Hong (2012)
Jika pentemak ayam sebelum ini hanya menggunakan antibiotik untuk merawat temakan dijangkiti bakteria E Coli,kini mereka bOleh menggunakan ECPhage bagi mengatasi masalah itu.