Daki cerun mencabar - Berita Harian , Muhd Yusuf Abu Bakar (2012)
Perjalanan mendaki cerun 60 hingga 90 darjah ke puncak Boot Tongkat Ali Cabang Dua di Selai, dekat sini, cukup mencabar fizikal dan mental.