Rakan Muda UPM di Jengka 16 - Berita Harian , (2012)
Seramai 30 pelajar dan alumni Universiti Putra Malaysia(UPM) melaksanakan program Kembara Siswadi Sekolah Menengah Kebangsaan Jengka 16 (SMKJ16),Maran,Pahang;baru-baru ini bagi menyuntik semangat yakin boleh dalam kalangan belia tanah rancangan FELDA.