Kerjasama laksana program pakar teknologi - Harian Metro, (2012)
KUALA LUMPUR:AECOM Technology Corporation semalam menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) dengan MIGHT-METEOR Advanced Manufacturing Sdn Bhd (MMAM) dan Universiti Putra Malaysia (UPM).