12 duta BYEE ikuti kem Ekologi - Berita Harian , Mohd Feroz Abu Bakar (2012)
Seramai 12 pelajar dari beberapa universiti yang terpilih sebagai Bayer Young Environmental Envoy (BYEE) mengikuti Kem Ekologi di Kinabatangan, Sabah minggu lalu.