UPM, JAWHAR kukuh kerjasama institusi wakaf - Berita Harian , Dotuk Anon C Mohd (2012)
Serdang: Universiti Putra Malaysia (UPM) bekerjasama dengan Jabatan Wakaf, Zakat dan Haji (JAWHAR) untuk membangunkan institusi wakaf dengan lebih berkesan.