Sasar 50 cawangan Gloria Jean's Coffees - Berita Harian , (2012)
Wonderful Lifestyle Sdn di Johor Bahru semalam. Bhd, rakan kongsi francais induk Gloria Jean's Coffees di Malaysia dan Brunei menyasar untuk mempunyai 50 cawangan francais berkenaan menjelang 2015.