Bersaing cipta kenderaan mesra alam - Berita Harian , Haika Khazi (2012)
LEBIH 1,000 pelajar institusi pengajian tinggi (IPT)awam dan swasta mewakili 119pasukan dari 18 negara menyahut cabaran Shell Eco-Marathon Asia bagi mencipta kenderaan mesra alam yang mampu menjimatkan penggunaan bahan api.