Siswa Cemerlang UPM Terima Anugerah - Berita Harian, Rosniza Mohd Taha (2008)
Penempatan aktif pelajar universiti dalam kegiatan kokurikulum terbukti tidak menjejaskan pencapaian akademik, malah membolehkan mereka menonjol bakat dan kemahiran dalam pelbagai bidang hingga ke peringkat antarabangsa.