Lanjut ilmu perhutanan - Harian Metro, Mohd Rafi Mamat (2012)
KUATAN: Lepasan sijil institut Latihan Perhutanan (Fortrain) Kepong, Selangor, kini berpeluang melanjutkan pengajian dalam bidang perhutanan peringkat diploma di Universiti Putra Malaysia UPM).