UPM perkenal program usahawan muda tani - Harian Metro (2012)
KUALA LUMPUR: Universiti Putra Malaysia (UPM) memperkenalkan Program Inkubasi Usahawantani bagi melahirkan usahawan muda di kalangan graduan khususnya dalam bidang pertanian selaras dengan hasrat kerajaan menambah bilangan usahawan tani muda.