Pameran produk ciptaan UPM - Utusan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR 15 Julai - Sebanyak 350 produk reka cipta, penyelidikan dan inovasi akan dipamerkan kepada orang ramai sempena Pameran Reka Cipta, Penyelidikan dan Inovasi (PRPI) 2012 di Universiti Putra Malaysia (UPM) selama tiga hari bermula Selasa ini.