UPM anjur pameran reka cipta - Harian Metro, (2012)
KUALA LUMPUR: Universiti Putra Malaysia (UPM) akan menganjurkan Pameran Reka Cipta, Penyelidikan dan Inovasi (RPI) 2012 bagi mempamerkan sebanyak 350 hasil kerja membabitkan bidang pertanian, makanan, perhutanan, alam sekitar, kejuruteraan, sains dan teknologi kepada orang ramai dan industri di universiti itu, pada 17 hingga 19 Julai ini