Peng Kean tamat kemarau 48 tahun - Berita Harian , Sukhairi Abd Thani (2012)
Yu Peng Kean (kanan) mungkin berdepan laluan sukar pada penyertaan pertama di Sukan Olimpik London tetapi bagi Persekutuan Lawan Pedang Malaysia (MFF), apa yang lebih membanggakan ialah atlit itu sudah berjaya mengakhiri kemarau 48 tanpa wakil ke temasya terunggul dunia itu.