'Kudung kaki tak halang impian jejak menara gading' - Berita Harian (2012)
Putrajaya: Kudung kaki kanan sejak berusia lapan tahun akibat barah tulang tidak menghalang J Kanimoly, 20, mencapai impian belajar sehingga ke menara gading.