Berat ucap terima kasih - Berita Harian , Noor Mohamad Shakil Hameed (2012)
DALAM kita begitu asyik dan sibuk mengejar kedudukan dan kemewahan, masyarakat kita semakin hari 'semakin jauh daripada beberapa nilai murni seperti rasa kasih sayang, hormat-menghormati, menghargai jasa dan sumbangan orang lain serta ucapan terima kasih kepada yang menghulurkan bantuan.