UPM rancang bangun bandar lestari - Berita Harian , (2012)
Kuala Lumpur: Universiti Putra Malaysia (UPM) kini menjadi rakan akademik syarikat multinasional, AECOM Technology Corporation (AECOM)mempunyai rangkaian Iebih 130 negara.