Kembara amal UPM di Vietnam, Kemboja - Berita Harian , Rosniza Mohd Taha (2012)
Prihatin dengan pembangunan masyarakat Islam di Vietnam dan Kemboja, seramai 20 ahli Kelab Pendidikan Sains Pertanian Fakulti Pengajian Pendidikan Universiti Putra Malaysia(UPM)mengadakan program khidmat masyarakat di kedua-dua negara itu.