UIAM unggul debat - Berita Harian , (2012)
Serdang: Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM) meneruskan penguasaan dalam acara debat apabila mencatat kejuaraa terbaru pada saingan akhir Pertandingan Debat Perpaduan Antara Institusi Pengajian Tinggi (IPT) 2012.