Herba pemanis alternatif - Harian Metro, Mohd Hafizee Mohd Arop (2012)
UALA LUMPUR: "Kami mendapat idea untuk mencipta 'Pemanis Alternatif untuk Pengeluaran Makanan' disebabkan melihat kepada masalah penyakit seperti kencing manis yang semakin menjadi masalah utama kepada rakyat di negara ini.