Pelan urus generasi baru Felda - Harian Metro, Yusliza Yakimir Abd Talib (2012)
SERDANG: Satu perancangan lebih tersusun dalam usaha men guruskan generasi baru Felda yang kini sudah menjangkau 1.6 juta orang akan dilaksanakan melalui projek Model Pembangunan Generasi Baru Felda dengan kerjasama Universiti Putra Malaysia (UPM).