Bangun potensi generasi baru - Utusan Malaysia, Hussaini Amran (2012)
KUALA LUMPUR 18 Julai - Projek Model Pembangunan Generasi Baru Felda yang diterajui sekumpulan penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM)bakal menjadi pelan induk dalam usaha membangunkan potensi generasi baru Felda.