Penemuan baru UPM bantu penternak ayam - Berita Harian , Lum thee Hong (2012)
Universiti Putra Malaysia (UPM)berjaya menghasilkan sejenis produk, ECPhage untuk merawatjangkitan E Coli bagi industri ternakan ayam.