30 peratus atlet Olimpik penuntut IPT - Utusan Malaysia, (2012)
BATU PAHAT - Hampir 30 peratus atlet negara yang layak secara merit ke Sukan Olirnpik London terdiri daripada penuntut institusi pengajian tinggi (IPT).