'Tak perlu kena sorong lagi' - Berita Harian , Mohd Zahir Khalid (2012)
Taiping: Hampir setiap hari Mohd Uzair Jaafar terpaksa mengharapkan bantuan seseorang bagi menyorong kerusi rodanya ke kuliah di Universiti Putra Malaysia (UPM).