Paralimpiad - Kedah Sasar 30 Pingat - Utusan Malaysia, (2008)
Kedah mahi memecahkan monopoli tiga pasukan terkuat Suka Paralimpiad Malaysia dengan mensasarkan 30 pingat emas temasya suka itu bermula Ahad hingga 9 Mei ini.