Pilihan Nor tepat - Harian Metro, Ruhaiza Rusmin (2012)
MINAT mendalam dalam pendidikan prasekolah kanak-kanak menjadi pemangkin kepada Datin Nor Hidayawati Jaafar memulakan langkah dalam perniagaan francais Smart Reader Kids. Lapan tahun berkecimpung, akhirnya dia membuktikan pilihannya tepat kerana kini mempunyai enam cawangan Smart Reader Kids di Bandar Baru Bangi, Selangor.