Bawa alat jadi 'senjata' - Harian Metro, Maiamalina Mohamed Amin (2012)
KUALA LUMPUR: Tidak boleh lagi sambil lewa atau leka, sebaliknya wanita dan remaja perempuan hari ini perlu sentiasa membawa alat yang boleh dijadikan bantuan keselamatan atau senjata kecil ke mana saja sebagai pelindung ketika berlaku keeemasan.