Saintis Muda Negara ke IIASA dan CERN - Ahmad, Ashriq Fahmy (2012)
BUAT pertama kalinya lima saintis muda Malaysia diberi peluang bekerjasama dengan saintis antarabangsa bagi menjalankan penyelidikan dalam beberapa bidang yang menjadi cabaran global.