Sabah, Sarawak bukan 'simpanan tetap' bagi Barisan Nasional - Utusan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR 25 Julai barisan Nasional (BN) tidak seharusnya menganggap Sabah danSarawak sebagai 'simpanan tetap' yang secara automatik menyumbang kepaada kemenangan pada pilihan raya umum ke-13.