UiTM kuasai Masum 2 - Harian Metro, Mohd Amin Jalil (2012)
KONTINJEN Universiti Teknologi Mara (UiTM) mempamerkan aksi mantap untuk muncul juara keseluruhan Kejohanan Sukan Majlis Sukan Universiti Malaysia (Masum) fasa dua di Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) Batu Pahat Johor, baru-baru ini.