Rekaan grafik Masturah dapat sambutan - Berita Harian (2012)
Pertama kali menerima'upah' menyiapkan produk sticker milik syarikat bapa saudaranya sedikit sebanyak menyuntik semangat Masturah Zainal untuk menjinakkan diri dalam dunia perniagaan.