UPM iktiraf usaha gigih akademia - Berita Harian , (2012)
Serdang: Universiti Putra Malaysia (UPM) meraikan 15 ahli akademiknya yang cemerlang dalam pengajaran, penyelidikan, inovasi dan perkhidmatan profesional dalam Majlis Gemilang Akademia Putra (MGAP), baru-baru ini.