Rosidi pemaju disegani - Sahat, Firdaus (2012)
SEBAIK menamatkan pengajian di peringkat Diploma Sains Kejuruteraan pada 1993, darah muda lelaki ini membuak-buak untuk membina empayar perniagaan sendiri. Malangnya, gara-gara masih mentah dalam dunia perniagaan, dia yang membuka sebuah butik pakaian berasaskan denim untuk lelaki di Kota Tinggi, Johor terpaksa menutupnya kerana akur dengan persaingan hebat ketika itu.