UPM,FAMA jalin MoU lahir graduan - Utusan Malaysia, (2012)
UNIVERSITI Putra Malaysia (UPM) akan menjalinkan kerjasama dengan Lembaga Pemasaran Pertanian Persekutuan (FAMA) bagi melahirkan usahawan muda dalam bidang pertanian.