Merdeka, Aidilfitri pupuk perpaduan - Shakil Hameed, Noor Mohamad (2012)
BULAN Ogos tahun ini membawa makna cukup besar kepada seluruh rakyat Malaysia.Bukan saja kita meraikan Hari Raa Aidilfitri tetapi jiga sambutan ulang tahun kemerdekaan negara yang ke-55,hari ini.