Abdul Khalib cuba perbodohkan rakyat - Utusan Malaysia, (2012)
KUALA LUMPUR 30 Ogos - kenyataan menteri Besar Selangor,Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim berhubung manifesto pembangkang dalam menjanjikan bekalan air percuma sebagai 'buak satu perjanjian' merupakan cubaan untuk memperbodohkan rakyat di negeri itu.