Pelancaran FarEast Gold - Che Ahmad, Mohd. Shah (2012)
Sabda Rasulullah SAW maksudnya; "akan tiba satu zaman di mana tadak ada yang bernilai dan boleh digunakan oleh umat manusia,maka simpanlah dinar dan dirham (untuk digunakan)."