Ph.D mengajar tadika di UPM - Utusan Malaysia, Marzita Abdullah (2003)
I adalah sebuah makmal, tetapi bukan makmal biasa, sebaliknya iasebuah makmal yang menempatkan sebanyak 84 kanak-kanak berusia lima hingga enam tahun. Makmal yang berupa bangunan tadika iaitu Makmal Perkembangan Kanak-kanak Prasekolah di Universiti Putra Malaysia (UPM) itu telah ditubuhkan sejak 1979.