UPM anjur kongres Pertanian Antarabangsa - Berita Harian , (2012)
SERDANG: Universiti Putra Malaysia (UPM) menerusi Fakulti Pertaniannya akan menganjurkan kongres pertanian Antarabangsa 2012 pada 4 hingga 6 september ini.