Malaysia bawa pulang dua emas wusyu,Diana bergelar juara Asia Akjirnya - Tan, Ming Wai (2012)
KUALA LUMPUR - Pulang tangan kosong dalam dua edisi sebelumnya,atlet wusyu negara,Diana Bong Siong lin tidak lagi kempunan pada cubaan ketiga apabila dia pulang dengan tiga pingat termasuk satu emas dari kejohanan Wusyu Asia yang menutup tirainya di Ho Chi Minh,Vietnam,Ahad lalu.