Genovasi gilap bakat belia - Shakil Hameed, Noor Mohamad (2012)
GOLONGAN belia terus meraih perhatian kerajaan yang aktif memperkenalkan pelbagai inisiatif baru termaksud menubuhkan Genovasi (Generasi dan Inovasi).